Assignment First

澳洲麦凯论文代写:日本房屋设计

在先例报告中提出了建筑方面的实践,建筑和细节。报告中考虑到的工作是富士山建筑师工作室附近的房子。建筑师的做法,附近建筑师的工作和具体细节 – 架子结构在这里讨论。
富士山建筑师工作室的做法是导致这里将要讨论的建筑物的建造。
从概念上讲,正在分析的建筑物是一个字面上的建筑物。被称为附近的房子,这是一个狭窄的门房,存在于两个现有的东京住宅之间,导致后面的L形网站(富士山建筑师工作室:附近的房子,2010年)的主要房屋。
考虑的房子是在东京一个非常繁忙的住宅区。这房子基本上有两个部分。房子建成的地段是L形的。 L的倾斜延伸部分在图中以正视图示出。从正面看,可以注意到房子的入口确实比较小。它比旁边的房子的入口面积要小得多。
在大多数情况下,在现场建造的房屋在后面,而精益部分只是作为一个门廊或某种走道覆盖,然而富士山建筑师工作室实际上已经很好地利用了这个空间,并建造了一个入口进入主楼使用小空间。小空间还遵循基本规定,例如在房屋之间留下必要的地带,必要时可用于配制。

澳洲麦凯论文代写:日本房屋设计

The aspects of practice, building and detail with respect to architecture are being presented in the precedent report. The work that was considered in the report is the Near House by Mount Fuji Architects Studio. The practice of the Architects, the work of the architects which is the Near house and a specific detail-the shelf structures are discussed here. The aspects of practice, building and detail with respect to architecture are being presented in the precedent report. The work that was considered in the report is the Near House by Mount Fuji Architects Studio. The practice of the Architects, the work of the architects which is the Near house and a specific detail-the shelf structures are discussed here.  The practice of the Mount Fuji Architects studio is what led to the construction of the building that will be discussed here. Speaking concept wise, the building item that is being analyzed is a literally a built item. Called the near house,this is a narrowed gate house which exists between two existing Tokyo residences, leading to a main house on the L-shaped site behind (Mount fuji architects studio: near house, 2010). The house in consideration is in a very busy residential area in Tokyo. This house basically has two sections. The lot on which the house is built is L shaped. The lean extending portion of the L is shown as the front view here in the picture. In the front view it can be noticed that the entrance to the house is indeed smaller. It is much smaller than the entrance area that the house next to it has.  In most cases, a house would have been constructed in the site are behind, and the lean portion would just have been covered as a portico or some sort of walkway, however Mount Fuji Architect Studio has actually used this space well and have constructed an entrance into the main building using the small space. The small space furthermore follows basic regulations such as leaving the necessary strip of area between the houses which could be used for compounding if necessary.